Snytt

Naaaaw!!

Kategori: Allmänt

Mamma berättade i förrgår att vår (K-Rautas) nya reklamfilm är jättesöt! Var ju nu tvungen att gå in på nätet och kolla in den. Ooooh så söööt!! Här kan ni se den. Man kan ju inte låta bli att le :)

Rätt bra jobbdag idag med, inte lika bra tryck som igår. Men försäljningsmässigt har det gått grymt hela helgen. Gött jobbat :)

Imorgon är heldag planerad! Först jobba 7-15, sedan hämtar mamma mig på jobbet så åker vi och shoppar lite. Efter det så får hon och Lasse mata mig med indiskt och efter det får dom köra mig till stallet och kolla när jag hoppar :P Kanske får dom köra hem mig med...

Längtar till fredag, då är jag LEDIG! Ska sova lääänge, sen åka in till stan och träffa Linda och Elaine för lite shopping :)
Skrutt ska LANa hela helgen så jag blir ensammen. Han kommer att vara hemma och sova mellan typ 05 och 12. Kommer nog bli rätt skönt ändå, att få vara själv :)

Tycker att gubben ska kolla klart på handbollen nu så att jag kan få lägga mig i soffan och kolla OC! Eller.. Man kanske ska lägga sig i sängen och kolla istället?! Tål att tänkas på...