Snytt

Helgen

Kategori:

Då var denna helgen snart slut. Måste det vara så varje vecka?!

Igår var det fullt ös. Hämtade pappa vid 8.30, åkte till Borås och bytte Charlie mot Weepy. Vi åkte till både IKEA och K-rauta och köpte lite småsaker, bl a färg till hallen. Lämnade av pappa hemma, åkte hem och tänkte slappa några timmar. Mamma ringde, jag fick vara snäll dotter och köra henne och Lasse från Björlanda Kile till Wallhamn på Tjörn. Gasen i botten hem för att byta kläder innan middag med pappa och syster med familj på Majornas. Åt massor, blev jättetrött och lite gnällig. Körde hem syster &Co. Kom hem, målade hallvägg, badade och sedan kom mitt hjärta hem. Lycka!

Idag drog vi oss länge i sängen innan vi åkte till Sjövik för att lämna Weepys vinterdäck. Sedan blev det en snabb sväng till hjärtats bror för att lämna en grill innan vi åkte och käkade kinamat hos Mikael. Vi var hemma vid fem och däckade en stund på soffan. Lovely! Har målat hallväggen en gång till nu, hoppas att jag slipper en tredje strykning...

Lilla Sprattel har sprattlat som tusan den här helgen. Tror inte den har sovit något alls! Natten till igår höll den mig vaken periodvis. Igår gick graviditeten in i vecka 28, och dom säger ju att mellan vecka 28 och 32 växer barnet jättemycket och det kan vara väldigt livat. So true! Åå vad vi längtar efter vår lilla bebis! Vi funderar faktiskt på att göra ett 3D-ultraljud.. Kostar bara 1200 för en halvtimme och då får man även en skiva med massa bilder och filmsnuttar! Det hade varit riktigt kul :)

Nu får det bli lite tv-tittande innan läggdags. Bara fem arbetsveckor kvar nu.. Hoppas att tiden går fort, jag är rättså trött på jobbet just nu..