Snytt

Update

Kategori: Allmänt

Dags för en liten update dårå!

Igår morse åkte hjärtat till Danmark och jag saknar honom så sjuuuukt mycket!! Kändes måttligt lugnande att lämna honom på Stenaterminalen med massa småpojkar som såg väldigt festsugna ut... Hua!

Själv så försöker jag begrava mig i arbete. Har tagit på mig lite extra jourer, bl a helgen. Har ju ändå ingenting bättre för mig, så kan lika gärna tjäna lite pengar! Det blir ju inte sämre av att man blir smått överöst med beröm för sitt arbete heller :) Kompis det går bra nu!!

Fast lite annat än jobb gör jag ju. Denna veckan är jag katt- och morfarvakt. Dvs katterna hos mamma o Lasse skall matas varje dag och jag försöker hälsa på morfar så gott det går. Var där en femminutare igår bara för att säga hej och idag var jag där en halvtimme. Lovade att komma tillbaka på fredag då jag är ledig och har lite mer tid.

Just nu sitter jag i Särö. Har matat katter, klappat på katter, tittat på katter, ätit i sällskap med katter och druckit kaffe i sällskap med katter. Nu är alla katter ute och jag passar på att blogga. Bara för att jag är för lat för att starta min egen dator hemma..

Imorgon jobbar jag 9-18 och om mamma, Lasse och Disa är kvar med båten i Grebbestad skall jag nog åka dit över natten. Är ju som sagt ledig fredag och det hade varit skönt att åka dit. Jag älskar Grebbestad!!

Här är två andra saker jag älskar - hjärtat och mig själv :)


Nej, om jag skulle ta och sluta skjuta upp det tråkiga bilresan hem då... Brumma till Pissingen och däcka på soffan låter som en bra plan.