Snytt

Veckan i bilder

Kategori: Allmänt

Jag sköter min blogg väldigt dåligt nuförtiden! Fyyy på mig!! Är ju väldigt stressad såhär på semestern förstår ni ;) Kan berätta litegrann med bilder eftersom jag har en asball iPhone ;)

I fredags vart det ju midsommarafton och jag firade i vanlig ordning med familjen på dagen. Midsommarlunch följt av ett besök på något midsommarfirande strax utanför Särö. Vet inte exakt vart eftersom jag somnade i princip så fort vi satte oss i bilen.

Midsommarmys med den äckliga systerdottern som jag för övrigt hade vattenkrig med. Mycket moget och roligt!



Har ägnat några dagar åt att göra en riktig makeover i hjärtats sovrum. Jag fick självklart som jag ville så det vart medaljongtapeten som åkte upp! Dom säger ju att om man kan tapetsera ett rum tillsammans så kan man leva med varandra resten av livet. Vi lyckades faktiskt trots ett par småutbrott.
Min gamla tv fick åka upp på väggen och mina gamla gardiner får duga tills hjärtat hittar "rätt". Hittade jättefina på Hemtex, men det var 400 spänn/styck.. 800 spänn för gardiner känns inte helt ok!

Såhär fint blev det iallafall! Passar grymt bra med valnötslaminaten som jag lade in för ett par månader sedan :)




Katterna har anpassat sig riktigt bra, dom är riktiga buddies nu! Men min kissekatt är väääldigt trött ibland... Fast han luktar inte lika illa längre! Kanske för att han älskar att sova i handfatet?




Igår var det dags för höskörd ute i Gråbo! Jag tackar aldrig nej till att hjälpa till! Men efter en dag i solen och massa sticksigt hö ser benen ut såhär.. Gillar det snygga avslutet mot foten! Ni skulle bara se hur min överdel ser ut, HAHA! I detta nu sitter jag insmord i turkisk yoghurt för att dämpa den jävla brännan...



I stallet finns det fem stycken såna här små rackare.. Så små att dom nästan ryms i handflatan! Jag är svag..



När vi hade svettats klart så anlände Fridas danska vän Christina, hon ska med till High Chaparral! Grillad middag blidde det hos Fridas mor, där är maten alltid bäst :)

Idag har jag kört runt och fixat allt inför Chappen. Köpt nytt tält å andra fräsiga grejor samt packat. Imorgon bär det ju av!! Jag får äran att hämta Bosses fetingbil direkt på morgonen. Vi får väl se hur det slutar, haha!

Det kommer bli en grymt awesome helg!!!

Nu ska jag duscha av mig yoghurten och åka ut och jaga pizza så att min man blir glad när han kommer hem :)