Snytt

Tralalaaaaaa

Kategori: Allmänt

Bara en vecka sedan sist ju!
Jobbhelg, gör ingenting eftersom gubben min är i Kristianstad och lattjar med gokart igen. Saknar honom självklart massor, men det är rätt skönt att slippa snarkningarna ;P Plus att han drar in goa extrapengar. Önskar att jag hade någon talang att tjäna pengar på.. Jag kan bli gokartputsare? Bra plan! Haha.. Nä, men seriöst. Jag är hästskötare i grunden, inga problem att få jobb där inte! Meeeen det är svårt att få ett vitt OCH välbetalt hästjobb. Så jag får fortsätta sälja dass restan av livet!

Imorgon har jag varit rökfri i tre veckor, har gått galet lätt! Inget sug alls, ibland hade det varit gott med en cigg, men det är väldigt lätt att vifta bort. Jag sa ju att det var lätt! :)

Tänk att det snart är sommar. Tänk att jag och hjärtat har varit tillsammans i över ett år redan. Tiden går fort.. En tuff start hade vi, men vi gav oss fan på det! Och se på oss nu, jag kunde inte ha varit lyckligare :) Jo förresten, om vi hade fått fyra veckor semester tillsammans och inte bara tre.. Hjärtat hade missat sina veckor lite.. Menmen, tre veckor tillsammans är bättre än inga veckor som det var förra året! I sommar vill jag njuta njuta njuta! :)
Vi skall eventuellt åka och titta på en ny lägenhet snart med, en trea på 79 kvm i Eriksberg. Vill haaaaaaa.....

Om 25 dagar händer det skojigheter... Iiiih nervööööööös! :D